Výstupy z informačních systémů veřejné správy

Bleskově zajistíme výpisy z veřejných informačních systémů

Notářské kanceláře slouží jako kontaktní místa Czech POINT (Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál). Během chvilky tak u nás můžete získat výpisy ze stanovených veřejných rejstříků, seznamů a evidencí.

Stavte se u nás, jestli potřebujete třeba výpis z obchodního či živnostenského rejstříku, výpis z evidence rejstříku trestů, z katastru nemovitostí, nebo bodového hodnocení řidičů.

Nejčastější výstupy z informačních systémů:

  • výpisy z obchodního rejstříku,
  • výpisy z rejstříku trestů fyzických i právnických osob,
  • výpisy ze živnostenského rejstříku
  • výpisy ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů

Co je Czech POINT?

Czech POINT vznikl již v roce 2005 a celá jeho síť byla naplno spuštěna o 3 roky později. Tento projekt usnadňuje získávání informací z veřejných informačních systémů. Lidé si zde mohou zažádat o veškeré údaje, opisy a výpisy, které jsou o jejich osobě, majetku a právech vedené v centrálních veřejných evidencích a registrech.

Obrátit se můžete na všechna kontaktní místa, kterými jsou vedle notářských kanceláří také obecní úřady s rozšířenou působností, krajské úřady, pobočky České pošty a další.

Výpis z katastru nemovitostí, z rejstříku trestů nebo z živnostenského rejstříku tak můžete získat na jednom místě a nemusíte pro každý z nich běžet na jiný úřad. Všechny takové výpisy jsou veřejnými listinami a jsou rovnocenné výpisům z konkrétních úřadů.

Odměna notáře za výpisy z Czech POINT

Odměnu striktně stanovuje Notářská komora České republiky. Prohlédněte si výši odměny notáře za nejčastější služby notáře.


Domluvte si schůzku  hned teď!

Rádi vám jako kontaktní místo Czech POINT zajistíme veškeré dostupné informace a výpisy.

Těšíme se na vás v naší pardubické kanceláři.

+420 601 366 890

jlat.notar@enkcr.cz